![]() |
İslamiSohbet.Net/Forum - İslami Forum Sitesine Hoşgeldiniz. | ![]() |
||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Özel Üye |
..Ondört asir önce çekilen eziyetleri hayirlayip, çekilenleri bilince..
..Saçma sapan sebepleri sorunmus gibi büyüttügüme.. ..O ALLAH dostlarinin çektikleri onca çileye ve yilmadiklarini düsününce.. ..Utaniyorum yildigim o günlere.. ..Sebepsiz üzüldügüm “çare”li çaresizliklerime.. ..Imkansiz sandigim her bir seyi önüme sunulmus görünce.. ..Utaniyorum, kimsem yokmus gibi yakindigim günlere.. ..Annem babam oldugu halde hemde.. ..Oysa Sultanlar Sultaninin (s.a.v.) ne annesi oldu ne babasi.. ..Bunun için ezigim ki öyle.. ..Imkanim ve zamanim oldugu halde degerlendiremedigim günlere.. ..Cahiliye dönemini yasamisiz diye.. ..Utaniyorum, uykumu ibadetime tercih ettigim gecelere.. ..Rabbe en yakin vakit gecedir, bunu bile bile hemde.. ..Duanin red olunmadigi, o essiz gece vakitlerinde, ..Alnimi seccademde yeterince tutamadim diye.. ..Elimi dua için açamadigim gün ve gecelere.. ..Utaniyorum, Rabbimin ve Resülünün (s.a.v.) adini yeterince anamadim diye.. ..Yemek yerken, aç kalanlari hatirliyamadigim günlere.. ..Bir kaç hurma ile doyan Resül-i Ekrem’i ve Ashabini bilince.. ..Sikintiyi dert ettigim “sikintisiz” halime.. ..”Sikinti nedir, bilmedik ki..” gerçegini bilince hemde.. ..Sükretmeyi unuttugum anlara, acziyetime.. ..Her seye utaniyorum iste.. ..Kusursuz ni’metlerle yasadigimiz için sükredecegimize, ..Ni’metleri görmeyen körlerden oldum diye.. ..Utaniyorum, her yeni bir kiyafet aldigimda, ..Senelerce ayni kiyafetiyle dolasanlari göremedim diye.. ..Utaniyorum aynaya her bakisimda.. ..Kusursuz yaratildigimizi farkedemiyoruz diye.. ..Utaniyorum, bilmediklerimi simdi bilmeye, ..Görmediklerimi simdi görmeye.. ..Çok utaniyorum ALLAHim.! ..Senden bir sey istemeye.. ..Derim hep, “istemek” benden, vermek “isteme hissini verenden” diye.. ..Simdiye kadarki hiçbir istegimi bu kadar eziklikle istemedim.. ..Rabbim, dünyada utandim, Ahirette utandirma.. ..Huzurunda utandirma... ..Yine de utaniyorum isterken.. ..”Ben layik miyim diye.. ..Ilahi, Sen içleri en iyi bilensin.. ..Affet, merhamet et.. ..Azabindan koru.. |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
![]() Özel Üye
Üye No: 13112
Konular: 0
Tesekkür Sayisi: 2
0 Mesajina 0 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 48 / 484 |
..Rabbim, dünyada utandim, Ahirette utandirma..
..Huzurunda utandirma... ..Yine de utaniyorum isterken.. ..”Ben layik miyim diye.. ..Ilahi, Sen içleri en iyi bilensin.. ..Affet, merhamet et.. ..Azabindan koru.. ____AAAAmiiiiin Allah razi olsun gerçekten çok anlamli bir paylasim .çok güzel olmus EMEGINIZE SAGLIK.............. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Özel Üye |
..Imkanim ve zamanim oldugu halde degerlendiremedigim günlere..
..Cahiliye dönemini yasamisiz diye.. ..Utaniyorum, uykumu ibadetime tercih ettigim gecelere.. ..Rabbe en yakin vakit gecedir, bunu bile bile hemde.. ..Duanin red olunmadigi, o essiz gece vakitlerinde,
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
![]() Özel Üye
Üye No: 14043
Tesekkür Sayisi: 11
0 Mesajina 0 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 33 / 333 |
emegine saglik
paylasimin çok çok güzelll.. Allah razi olsun.. ![]() ![]()
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
![]() Üye
Üye No: 13701
Tesekkür Sayisi: 0
15 Mesajina 15 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 6
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 1795 / 1795 |
Allah Razi Olsun
[color=#22229c]---------------------------------------------------------------------------- [SIGPIC][/SIGPIC] Dost istersen Allahyeter.......... IMAN;NEFES ALIRKEN ALLAH DIYEN TENDEDIR.... OLUM;NEFSIN IMANI YENDIGI BEDENDIR........ DÜNYA BIR OYUN VE EGLENCEDEN IBARETTIR...... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
![]() Grup Yöneticisi
Üye No: 9399
Tesekkür Sayisi: 6
49 Mesajina 50 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 14
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 2571 / 2571 |
çk hos bir paylasim olmus ama yalnis yere eklenmis kardesim...
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.. ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
![]() Özel Üye Yaş: 20
Üye No: 15220
Tesekkür Sayisi: 1
8 Mesajina 9 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 3
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 331 / 828 |
amiiin emegine saglik kardesim....
![]() benim sizden baska kimim varki...benim elem ve endisem sizler içindir...süleyman hilmi TUNAHAN.(k.s)... mürside tabi oldu isen elestünün farkindasin... nuh nebiyi düsündü isen,tufan görmüs ummandasin... söyle karacaahmet bu ne acikli talih... taslarina kapanmis agliyor koca tarih...[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Üye
Üye No: 27508
Tesekkür Sayisi: 0
0 Mesajina 0 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 0
REP Seviyesi :
![]() ]Aktiflik: 0 / 0 |
çok güzel olmuş ellerine sağlık sağol
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
![]() Moderators
Üye No: 6472
Tesekkür Sayisi: 54
10 Mesajina 10 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 2
REP Seviyesi :
![]() ]Aktiflik: 41 / 411 |
.Rabbim, dünyada utandim, Ahirette utandirma..
..Huzurunda utandirma... ..Yine de utaniyorum isterken.. ..”Ben layik miyim diye.. ..Ilahi, Sen içleri en iyi bilensin.. ..Affet, merhamet et.. ..Azabindan koru.. Amin ecmain... Çok güzel bir paylaşım...Emeğinize sağlık. Allah(c.c) razı olsun... ![]() Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur..
|
|||||||||
|
|
|