![]() |
İslamiSohbet.Net/Forum - İslami Forum Sitesine Hoşgeldiniz. | ![]() |
||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Özel Üye |
Dinimizin ve müslümanligin bu halde olmasinda özellikle ferdi olarak ne kadar payimiz var?Sayet payimiz varsa bunu nasil telafi edebiliriz?Ve sahsimiz adina ISLAMI yüceltmek için neler yapabiliriz?
Tüm bu sorular hakkinda kendimizi sorgulamayi ve bu sorgulamadan elde ettigimiz sonucu birbirimizle paylasarak birbirimize dinimiz adina menfaat saglamayi istedim... |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
![]() Özel Üye
Üye No: 19005
Konular: 0
Tesekkür Sayisi: 2
1 Mesajina 1 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 30 / 304 |
Allah razi olsun kardesim çok güzel bir konu.aslinda bu konu tek bir kola ayrilmiyor çok genis. ama ben bir kolundan yararlanarak meseleye girmek isterim. güzel bir müslümanlik olmasi için üyelerin yaterli derecede katkida bulunmasu gerekir. bulunmasa bile zarar vermemesi gerekir. üyelerin iyi olabilmesi için; toplumun en küçük birimi olan ailenin çocuklarina iyi bir temel vermesi süphesizdir.onun için aileyi olusturacak olan insanlar din olsun kültür olsun sosyal olsun her alanda kendini gelstirdikten sonra böyle bir adim atmalidir. iyi bir egitim almamis annenin veya babanin yetistirdigi çocuk sokaklarin büyüttügü çocuktan farksizdir. eger iyi bir meyva yetistireceksek onun gübresini, suyunu vermemiz gereklidir.yani iyi bir temel atmalisiniz ki sonuç pozitif olsun. bence dinin olmadigi bir alan benim için yalandir.temelde din olmali. olmayanlar da ise oldurmali...olmasinda yardimci olmali...benim diyeceklerim bu kadar. arkadasima ise böyle bir konuya degindigi için minnettarim.ALLAH RAZI OLSUN.... |
|||||||||
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |