![]() |
İslamiSohbet.Net/Forum - İslami Forum Sitesine Hoşgeldiniz. | ![]() |
||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() FORUMUN ABLASI |
Rapidshare.com ?zerinden dosya indirmeyi bilmiyorsaniz resimli anlatim i?in 1.Adim: Indirme Linkini farenizin sol tusuna basili tutarak resimdeki gibi isaretleyin, ![]() 2.Adim: Daha sonra farenizin sag tusna basarak "Kopyala" se?enegine tiklayin. 3.Adim: Kopyaladiginiz linki Internet Tarayicinizin (Internet Explorer,Firefox,Opera,Safari) adres satirina resimdeki gibi yapistirin,ardindan "Enter" tusuna basin. 4.Adim: A?ilan sayfanin el altindaki "FREE" butonuna tiklayin 4.Adim: Resimde g?rd?g?n?z karakterleri "here:" yazisinin yanindaki kutucuga girin, Ardindan "Download" tusuna basin. 5. Y?kleme baslayacaktir. ![]() SIK SORULAN SORULAR: 1-Ayni anda birden fazla dosya indirebilirmiyim ? Cevap : Hayir FREE se?eneginde ayni anda birden fazla dosya indiremezsiniz. Ikinci bir dosya indirmek i?in y?klemenizin bitmesini beklemeniz gerekir. 2-Dosya indirmeye ?alisirken asagidaki gibi bir hata ile karsilasiyorum ne yapmam gerekiyor ? You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 2 minutes) Cevap:Rapidshare her bilgisayara belirli bir indirme limiti vermektedir.Bu limite takildiginizi bildirir. Bu durumda limitinizin ka? dakika sonra kalkacagini ?grenir o dakikadan sonra indirmeye devam edersiniz. Yukaridaki ?rnek i?in 2 dakika limit konulmus bu zaman limiti indirdiginiz dosyalarin boyutuna g?re degisebilmektedir. (Or wait .. minutes) yazan yerde limitinizin ka? dakika i?inde kalkacagini ?grenebilirsiniz. 3- Flashget , IDM gibi Download Y?neticileri ile y?kleme yapabilirmiyim ? Hayir yapamazsiniz dosya indirmeye ?alisirken flashget,idm vb. programlar a?iliyorsa iptal tusuna basarak internet tarayicinizla indirmeye devam edebilirsiniz.Kesinlikle bu t?r programlar ile indirmeye ?alismayin ![]() ![]() (((Sitemizde bulunan Ilahi ve ezgiler,Tanitim amaçlidir! Lütfen begendiyseniz Sanatçinin orjinal CD sini satin aliniz.))) ![]() ![]() ___________________________________________
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
Üye Yaş: 18
Üye No: 21351