![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: Moderators
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
bn kimin uzerinde ne hakkim warsa helal ediyorum bir kisi haricinde
kalplerini kirdiklarimdan cok cok özur dilerim affedin beni
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [color=#22229c]---------------------------------------------------------------------------- Kisiligi ve niteligi her ne olursa olsun
hiçbir insan O'nun kadar sevilmedi. Hiçbir faninin ölümü geride kalanlari O'nun ki kadar yakmadi. Hiçbir yaratilmis vefatinin üzerinden bu kadar geçmesine ragmen hala bu kadar diri ve sevgili olmadi. Öyle ki, Guinness e geçecek biçimde, su 21. yy. da bile dünya da en çok kullanilan erkek ismi onun ismi oldu.... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Grup Yöneticisi
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
helal olsun kardesim ...
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
helal olsun kardesim yarabbi biz kullarini tevbe edenlerden eyle affet bizi günahimiz çok olmasina ragmen senin rahmetin ondan daha büyük affet yarabbi
|
|
|
#14 (permalink) | |
![]() Status: Grup Yöneticisi
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Alıntı:
aminn.aminn bu güzel dua için ALLAH razi olsun...
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() |
ecmain hemserim ecmain
|
|
|
#16 (permalink) |
![]() Status: Özel Üye
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
bir kisi haricinde
kalplerini kirdiklarimdan cok cok özur dilerim affedin beni ....sitede böyle seylerin olmasi hos degil degemez su kisaçik hayatta..................Aç, herkese, açabildigin kadar sineni; ummanlar gibi olsun! Inançla geril ve insana sevgi duy; kalmasin alaka duymadigin ve ve el uzatmadigin bir mahzun gönül!..
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Status: Banned
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
kimseye bilerek yada kasten hukuku ihlal edecek birhal ve ya aşağılamada bulunduysam haklarını helal etsın ler ben bu işten yeniyim sadece daha guzele ulaşa bilmek için tavsiye amaçli ve iyi niyet duygularıyla alaha emanet sa
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
![]() ![]() Status: Üye
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
öncelikle selamların en güzeliyle hepinizi selamlıyorum essalamun aleykum..hakkım herkeze helal olsun ve üzerimde hakkı olanlarda bana helal etsin.af etmek afuv olan ALLAHA mahsusdur ne kadar günahkar olsakta çook merhametli bi halıkımız var.. ALLAHÜMME İNNEKE AFUVVUN KERİMUN TUHİBBUL AFVEFA'FU ANNİAMİNN
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|