![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Banned
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ben dağları yıkılmaz bilirdim yanıldım
ben doslar unutulmaz bilirdim unutuldum ben hep güzellikler kalıcı bilirdim nasılyanıldım ben nefsime hakim bilirdim oysa yanıldım ben küçük çocuktum hep büyümeyi isterdim ben hiç:( ağlamsın gözlerim gülsün isterdim :) ben hiç yılları böyle acmasız bilmezdim ki ben şimdi büyümeyi hiç istemiyorum hayatı tanıdıkça ben aslında hayata değil insanlara dargınım ben çünkü hep onları dost sanırdım ben şim di aynalara bakıp şimdi diyorum hep yanıldım ben şimdi üzgün ben şimdi mahsun kaldım ben bazen kendimi kaybeder boşlukta ararım ben bazen susamışken bedenim allahın zikriyle doya doya kanarım beni işte bazen alır götürür uzaklara rahmanın zikri ben işte ozaman kaybolan yılarıma yanarım ben gözlerimi alamam doğanın güzellik lerinden bakarım enginlere ben çaresiz , gözler çaresiz, ruh çaresiz, can çaresiz beni alır götürür bilmediğim bir esinti uzak yerlere gözler açık ama sanki kapalı kalp atar ama sanki yaralı ben anladım gerçek dost rahmanı rabbim ve habi bi ben anladım gerçek güzellik rabbin zikri ben anladım gerçek hayat rahmanın vadi cennet ben anladım onu kaznmak için bu dünya gerek |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Status: Banned
![]() |
emegine sağlik harıka allah razı olsun sa
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Üye
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
çok güzel bi şiir Allah razı olsun çok anlamlı
ama yanlış yere açılmış konu sanki ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Status: Üye
![]() |
eline sağlik acapa yazanamı bakmak lazım yoksa yazdıranamı
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Üye
![]() |
güzel bir şiiir emeğine sağlık güzel bir paylaşım..
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Status: Üye
![]() |
çok güzel bir şiir olmuş gül kurusu |