![]() |
İslamiSohbet.Net/Forum - İslami Forum Sitesine Hoşgeldiniz. | ![]() |
||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üye |
selamun aleyküm müslümanlar...
Konunun başlığı çokta iç açıcı değil biliyorum.Bu başlığı yazarken çok düşündüm.Şer'i olarak bir hata ediyomuyum diye.Bu yüzden ne söylersek kendi nefsimizedir inşaallah.Hakkınızı helal edin... 15 asır evvelinde dalgalandı islam sancağı.Efendimiz s.a.v. ve onun yiğitleri ile birlikte...yiğitleri diyorum o yiğitler ölmeden önce öldüler..nefislerini muradlarını efendimiz s.a.v. neyin uğruna verdiyse onlarda o uğurda verdiler. Şimdi bir Ümmet.Yetim bir ümmet yetişmekte kardeşler.Kurandan Resulallah s.a.v. den beri bir ümmet.Beşere tabi bir ümmet. Kaçımız düşündü ki bir akşam kapımız çalındığında karşımızda Resulallah s.a.v. i görebilsek onu ne ile ağırlayabiliriz.Misalen en yakın arkadaşımızı onunla tanıştırabilirmiyiz.Sehpanın üzerindeki gaztelerin dergilerin üzerini bişeylerle örtmeyemi çalışırız.Bizden seccade istese hangi koltuğun altından çıkarırız acaba.ya Kuran.Ona saygı olsun diye kütüphanelerimizin raflarında en üst rafa koymuştuk.En son kandilden beri elimize almamıştık.o Tozlu o mahsun haliyle mi Resulallah s.a.v. e verecektik... Velhasıl Kuran yiğitleri her asırda oluştur kardeşler.Ama bizler onun neresindeyiz... Hak helal edile inşaallah... |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
![]() Süper Moderatör
Üye No: 20126
Konular: 0
Tesekkür Sayisi: 1
34 Mesajina 39 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 1
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() ![]() ]Aktiflik: 185 / 618 |
IrsaD kardeş güzel bir konuya değinmişsin..aslında bize emredilen dini vazifeleri uygulamayarak kuranı kerimi sahipszi bırakan bizleriz bir nevi..bunu tek suçlusu biziz...içinizden geldiğini dile getirmişsiniz..ALlah razı olsun..SeLam ve dua iLe..
GPIC]
|
|||||||||
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|