![]() |
İslamiSohbet.Net/Forum - İslami Forum Sitesine Hoşgeldiniz. | ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() FORUMUN ABLASI |
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Bug?n,??llesen ruhlarimiza ve ?atlamis umutlarimiza kevser ?aglayanlari Sunulmakta.. Cennet koridorlari g?rebilen g?zlere a?mis kapilarini,ebedi huzur dagitmakta talib olanlara. Ham’d olsun bu kutlu g?ne bizi kavusturan,heba ettigimiz ?mr?m?ze sonsuzluk H?km?n de Kutlu anlar saklayan RAHMAN’ a. Cumaniz hayirlara vesile olsun sizin i?in ve Siz’ler o RAHMET deryasindan yudum yudum, kana kana, ebediyen i?in… O na (c.c) y?nelmenin saadetini t?m benliginizin hissetmesi duasiyla, G?naydin Islamisohbetin degerli g?n?l dostlari,c?mlenize hayirli,saglikli,mutlu ve huzurlu bir CUMA g?n? dilerim RABBIM yaptigimiz ve yapacagimiz t?m ibadetlerimizi kabul etsin.Rahmetini,Merhametini,ve Yardimini biz kullarinin ?zerinden esirgemesin...Amin... C?mlemize Hayirli CUMA 'lar dilerim... ![]() ![]() (((Sitemizde bulunan Ilahi ve ezgiler,Tanitim amaçlidir! Lütfen begendiyseniz Sanatçinin orjinal CD sini satin aliniz.))) ![]() ![]() ___________________________________________ |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
![]() Özel Üye
Üye No: 8171
Konular: 0
Tesekkür Sayisi: 3
16 Mesajina 17 Kere Tesekkür Edildi REP Gücü : 4
REP Puanı : 11
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 476 / 953 |
b?t?n alemi islamin ve islamisohbet.net sitesindeki t?m kardeslerimizin cumalarini kutlarim affimiza vesile olmasi duasindayim
![]() ![]() RABBIM BIZI SADAKATLI KULLARINDAN EYLESIN.KULA YAPILAN SADAKATSIZLIK YARADANA YAPILMAKTA OLAN SADAKATSIZLIKTEN GELIR.INSAN ALLAH'A SADIK OLURSA KULA DA SADIK OLACAKTIR...
|
|||||||||
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Guest
Üye No:
Konular:
|