![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Menzil'den Görüntüler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Istersem Demiri Yün Geceyi Gün Ederim, Seversem Dikeni Gül Nefreti Kul Yüregi Yol Ederim... Ama Gidersem Daglari Deler yüregimi Kilitler, Her Seyi Siler Giderim... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Grup Yöneticisi
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
ilk defa gördügüm resimler ALLAH razi olsun bizimle paylasitigin için
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Allah razi olsun kardesimsanki oradaydim resimlkere bakinirken bizi oranin atmosferine soktunuz tsk ederim
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [color=#22229c]---------------------------------------------------------------------------- [center][size=4][font=Arial][color=red] ____________________________________________ kampanyamiza sizde katilmak istemezmisiniz [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] *Bir Salavatta sen Al* [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] *yasini serif almak isteyen buyrun* [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ASKIN ESARETINDE,YALNIZLIGIN GÖLGESINDE,VEFASIZLIGIN MIHMANINDA... [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] YARABBI EGER GÜNAHA KARSI PISMAN OLMAKSA TÖVBE ,SENIN IZZETINE YEMIN OLSUN KI BIZ PISMANIZ... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Status: Guest
|
gersekten çok güzel çekmisler
Allah razi olsun,en kisa zamanda gidip görmek dilegiyle A.E.O |
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
tes.edrim.............
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Istersem Demiri Yün Geceyi Gün Ederim, Seversem Dikeni Gül Nefreti Kul Yüregi Yol Ederim... Ama Gidersem Daglari Deler yüregimi Kilitler, Her Seyi Siler Giderim... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Status: Üye
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sofi emegine saglik
![]() bana ne oradaki bahçelerden, dükkanlardan bana baba gerek, babanin resmini isterim ![]() insAllah en kisa zamanda gitmek nasip olsun bizlere...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Özel Üye
Tecrübe Puanı: 6
![]() |
emegine yüregine saglik abimm,gerçekten kendimizi oralarda hissettik.çok tesekkürler.buarada resim ekleyecektim ama belki kendin eklemek istersin diye vazgeçtim.göçebe kardesim kusura bakmasin eyvallah...
[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [color=#22229c]---------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Üye
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
imkani olan varsa güzelliklerden bizleri mahrum etmesinler lütfen...
çöl sicakliginda sevgiye susamis gönülleri serinletmek için yanan yüregin atesini dindirmek için bir damla su... estagfirullah ne kusuru efendim...
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
allah razi olsun
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|